Контакт подаци и радно вријемеFind

Наша адреса и основни подаци:

 

Јавна установа Народна библиотека "Филип Вишњић" Бијељина

Трг краља Петра I Карађорђевића 5, 76300 Бијељина


телефони:
централа +38755205603
директор +38755210721
факс +38755208117
матична служба +38755226540
рачуноводство +38755226541

Основни суд Бијељина: Фи. 942/93, МБ:1783033, ЈИБ:4400384180003
Рачун за прикупљање јавних прихода, врста прихода 722591, буџетска организација 0818035

 

Радно вријеме:

 

Од понедјељка до петка од 7:30 до 19 сати
 

 

 

Контакт и радно вријеме
  • Региструј се
Serbian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Почетна
Март 2018
ПДФ
Штампа
Ел. пошта


Ана и француски пољубац - Стефани Перкинс
 

 

Слатка прича о сазревању.

Ана би требало да пође у четврти разред средње школе у родној Атланти, где има пријатеље с којима је нераздвојна, добар посао и слатког колегу с којим је нешто таман почело да се кува. Онда је отац је шаље у интернат у Паризу, што је ужасава јер се никад није одвајала од породице, а и не зна француски. Уверена је да се неће снаћи сама у непознатом граду.

Тамо, међутим, брзо стиче нове занимљиве пријатеље и полако се навикава на живот далеко од куће. Мучи је само један нови друг ‒ почиње да се заљубљује у њега иако он има девојку. Чини јој се да ни он није равнодушан иако не показује жељу да раскине с девојком. У пријатељство им се ушуња напетост, а ниједно не зна како да се постави у тим условима. Као да то није довољно, обоје имају породичне проблеме који им не дају мира.

Анина година у најромантичнијем граду на свету ближи се крају. Хоће ли коначно доживети дугоочекивани француски пољубац?

„Књига која ће вас одушевити чаробним Паризом, неодољивом јунакињом и једним трèс биен момком.“ MTV.com

„Веома домишљата. Веома забавна. Веома романтична. Књига са којом морате да закажете састанак!“ Морин Џонсон

„Фанови Саре Десен сигурно ће заволети и ову књигу. Одлична прича о хватању укоштац с невољама, несигурношћу и страховима, али сазревање је много лакше кад је неко заљубљен и има среће да живи у најромантичнијем граду на свету. Très charmante.“ Kirkus Review

Ципела на крају света - Дејан Алексић

На једној пустој вијугавој стазици, пустој као да се налази негде на крају света, лежала је једна ципела. Лежала је тако, са својим ђоном, и пертлама, и исплаженим језиком, сама и напуштена, све док на њу није набасао Скитница, који је пролазио тим пустим крајем. Он је волео да иде бос, па му ципела није била од користи, али пошто је путовао светом и био врло вешт у смишљању прича, одмах је схватио да та ципела крије неку необичну догодовштину. Још кад је из ципелског мрака ишчепркао цедуљицу на којој је писало: „Онај ко ме однесе мом власнику постаће богат“, био је уверен да је та неиспричана прича невероватно занимљива, с много необичних јунака и узбудљивих преокрета. Баш онаква какву највише волите да читате…

Маја - Причице за чврст сан - Жилбер Делае, Марсел Марлије

 

Откриј најлепше Мајине приче пред спавање!

Шест прича за лепе снове...

 

 
 На врх