Контакт подаци и радно вријемеFind

Наша адреса и основни подаци:

 

Јавна установа Народна библиотека "Филип Вишњић" Бијељина

Трг краља Петра I Карађорђевића 5, 76300 Бијељина

 


Tелефони:
централа +38755205603
директор +38755210721
факс +38755208117
матична служба +38755226540
рачуноводство +38755226541


Мејл адресе:
direktornbfv@gmail.com
sekretarnbfv@gmail.com
newsletternbfv@gmail.com

 

Основни суд Бијељина: Фи. 942/93, МБ:1783033, ЈИБ:4400384180003
Рачун за прикупљање јавних прихода, врста прихода 722591, буџетска организација 0818035

 

Радно вријеме:

 

У ЦИЉУ ПРОВОЂЕЊА ВАНРЕДНИХ МЈЕРА ЗА СПРЈЕЧАВАЊЕ И СУЗБИЈАЊЕ ЗАРАЗНИХ БОЛЕСТИ, ТЕ ЗАШТИТЕ И СПАСАВАЊА СТАНОВНИШТВА БИБЛИОТЕКА ДО 31.03.2020. ГОДИНЕ ОБУСТАВЉА РАД СА КОРИСНИЦИМА.

 

 

Контакт и радно вријеме
  • Региструј се
Serbian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
У ЦИЉУ ПРОВОЂЕЊА ВАНРЕДНИХ МЈЕРА ЗА СПРЈЕЧАВАЊЕ И СУЗБИЈАЊЕ ЗАРАЗНИХ БОЛЕСТИ, ТЕ ЗАШТИТЕ И СПАСАВАЊА СТАНОВНИШТВА БИБЛИОТЕКА ДО ДАЉЊЕГ ОБУСТАВЉА РАД СА КОРИСНИЦИМА. Обавјештавамо кориснике којима је истекао рок за враћање посуђених књига ( као и све који добијају опомене путем мејла ), да књиге не враћају до даљњег. У овом периоду дани кашњења се неће рачуанти.
Јануар 2019
ПДФ
Штампа
Ел. пошта

Кинра девојке 5: Правац Јапан  - Мока (Елвира Мирај)

Наших пет пријатељица одлазе у Јапан, на школску екскурзију. На програму су: Токио, а затим вулканско острво Кјушу. Кинра девојке су биле одушевљене све док Раџани није уснила један чудан сан који је изгледао као предсказање, јер од тог тренутка невоље почињу да се нижу једна за другом!

ЕДИЦИЈА КИНРА ДЕВОЈКЕ

Серија од седамнаест књига намењена је деци узраста од осам до дванаест година. У њима пратимо авантуре Јапанке Кумико, Шпанкиње Идалине, Афроамериканке Наиме, Индијке Раџани и Аустралијанке Алексе. Оне се срећу се на Академији Бергстрем, међународној школи која прима талентовану децу из целог света. Ових пет девојака из веома различитих култура доживеће заједно изузетне тренутке. Током многих пустоловина постаће отворене према свету, упознаће културе других земаља, научиће да поштују међусобне разлике и постаће нераздвојне.

Прича о Јангу - Урош Петровић, Алекса Гајић

Награда УЛУПУДС-а за илустратора на 62. Међународном сајму књига у Београду.

Илустрације Алекса Гајић.

„Када се сретну двојица стваралаца овако врхунског умећа и неукротивог духа, те укрсте своја луцидна пера, настане или катастрофа епских размера или оваква књига.“ Љубивоје Ршумовић

„Ову сам приповест морао да напишем. Тек када човек застане и осврне се, може да види и оно што му је промакло. Тога обично бива више него оног што се одмах примети...“ Урош Петровић

„Ух!“ Алекса Гајић

Хари Потер и уклето дијете – Џ. К. Роулинг

Харију Потеру никад није било лако, а није му лакше ни данас кад је презаузети службеник у Министарству магије, муж и отац троје деце школског узраста. Док се Хари бори с прошлошћу која одбија да остане тамо где јој је место, његов најмлађи син Албус (погодили сте – име је добио по Албусу Дамблдору!), мора да се суочи с породичним наслеђем које никад није желео. Прошлост и садашњост злослутно се мешају, упозоравајући оца и сина да непријатна истина понекад лежи тамо где је најмање очекујеш.

Заснован на новој оригиналној причи Џ. К. Роулинг, Џека Торна и Џона Тифанија, Хари Потер и уклето дете осма је прича о Харију Потеру, прва адаптирана за позоришну сцену. За разлику од претходних прича, ова је срочена у облику драмског текста, а истоимени позоришни комад који се игра у лондонском Вест Енду, побрао је хвалоспеве најугледнијих позоришних критичара.

Дејли телеграф - „У британским позориштима деценијама није виђено тако нешто.”

Фајнешнел тајмс - „Креативни тим сјајно је извео магију за гомилу Нормалаца.”.

 

 
 На врх