Контакт подаци и радно вријемеFind

Наша адреса и основни подаци:

 

Јавна установа Народна библиотека "Филип Вишњић" Бијељина

Трг краља Петра I Карађорђевића 5, 76300 Бијељина

 


Tелефони:
централа +38755205603
директор +38755210721
факс +38755208117
матична служба +38755226540
рачуноводство +38755226541


Мејл адресе:
direktornbfv@gmail.com
sekretarnbfv@gmail.com
newsletternbfv@gmail.com

 

Основни суд Бијељина: Фи. 942/93, МБ:1783033, ЈИБ:4400384180003
Рачун за прикупљање јавних прихода, врста прихода 722591, буџетска организација 0818035

 

Радно вријеме:

 

У ЦИЉУ ПРОВОЂЕЊА ВАНРЕДНИХ МЈЕРА ЗА СПРЈЕЧАВАЊЕ И СУЗБИЈАЊЕ ЗАРАЗНИХ БОЛЕСТИ, ТЕ ЗАШТИТЕ И СПАСАВАЊА СТАНОВНИШТВА БИБЛИОТЕКА ДО 31.03.2020. ГОДИНЕ ОБУСТАВЉА РАД СА КОРИСНИЦИМА.

 

 

Контакт и радно вријеме
  • Региструј се
Serbian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
У ЦИЉУ ПРОВОЂЕЊА ВАНРЕДНИХ МЈЕРА ЗА СПРЈЕЧАВАЊЕ И СУЗБИЈАЊЕ ЗАРАЗНИХ БОЛЕСТИ, ТЕ ЗАШТИТЕ И СПАСАВАЊА СТАНОВНИШТВА БИБЛИОТЕКА ДО ДАЉЊЕГ ОБУСТАВЉА РАД СА КОРИСНИЦИМА.  //  Дешавања  //  Дешавања  //  Сриједа, 19. фебруар 2020. године Представници Високе школе модерног бизниса поклонили књиге библиотеци у Бијељини
Сриједа, 19. фебруар 2020. године Представници Високе школе модерног бизниса поклонили књиге библиотеци у Бијељини
ПДФ
Штампа
Ел. пошта

 Поводом привођења крају пројекта брендирања града Бијељина, неколико професора и студената Високе школе модерног бизниса из Београда који учествују у реализацији овог пројекта данас су посјетили ЈУ Народна библиотека „Филип Вишњић“ Бијељина и том приликом уручили 50 нових књига овој установи.

 

 Господин Милан Михајловић, професор Високе школе модерног бизниса и директор агенције „Дигипулс“ Београд је у име проф.др Чедомира Љубојевића, директора Високе школе модерног бизниса уручио књиге директору бијељинске библиотеке Јовану Цвјетковићу и том приликом истакао да ово није прва донација Библиотеци и да ће се сарадња са овом културном установом наставити и у наредном периоду.

Господин Александар Дејановић, директор Центра за развој пројеката Високе школе модерног бизниса је истакао да је пројекат брендирања града Бијељина ушао у завршну фазу и да ће Бијељина ће бити први град у Републици Српској и Босни и Херцеговини која има бренд стратегију која ће представљати један путоказ развоја овог града у наредном периоду.

Господин Горан Дашић, помоћник директора за наставу Високе школе модерног бизниса нагласио је да се одабрана група студената данас у Бијељини обилази неколико установа и локација како би се и практично упознали са активностима око пројекта брендирања града и на тај начин стекли неоходно искуство за сличне пројекте који их већ сутра могу очекивати.

 

 Милан Гачевић из Ариља, студент Високе школе модерног бизниса истакао је да је ово јединствена прилика да преко пројекта брендирања града Бијељина обаве практичну наставу а Ален Вукас из Београда, студент ове школе је изјавио да му је част што је дио оваковог пројекта и што има прилику и да туристички обиђе Бијељину.

  Господин Јован Цвјетковић, директор ЈУ Народна библиотека „Филип Вишњић“ Бијељина захвалио се представницима Високе школе модерног бизниса из Београда и уједно рекао да су дониране управо оне књиге које наши читаоци траже и да ће се врло брзо наћи на полицама библиотеке на задовољство све већег броја корисника наших услуга.   

 

Почетна

О нама

Инфо

Најаве

Издања

Дешавања

Дигитална библиотека

 На врх