Контакт подаци и радно вријемеFind

Наша адреса и основни подаци:

 

Јавна установа Народна библиотека "Филип Вишњић" Бијељина

Трг краља Петра I Карађорђевића 5, 76300 Бијељина

 


Tелефони:
централа +387(55)205-603
директор +387(55)210-721
факс +387(55)208-117
одјељење завичајне збирке +387(55)226-540
рачуноводство +387(55)226-541


Мејл адресе:
direktor.junbfv@gmail.com
sekretarnbfv@gmail.com
zavicajnanbfv@gmail.com

racunovodstvonbfv@gmail.com
studentskanbfv@gmail.com
medjubibliotecka.pozajmica.nbfv@gmail.com

 

Основни суд Бијељина: Фи. 942/93, МБ:1783033, ЈИБ:4400384180003
Рачун за прикупљање јавних прихода, врста прихода 722591, буџетска организација 0818035

 

Радно вријеме:

 

Сваки радни дан од 7:30 - 19:00 часова.
Суботом и недјељом не радимо
Читаоница је отворена сваки радни дан од 8 - 19 часова.

 

Контакт и радно вријеме
  • Региструј се
Сриједа, 29. децембар 2021. године Потписан Меморандум о сарадњи и разумијевању са Дјечијим вртићем „Чика Јова Змај“
ПДФ
Штампа
Ел. пошта
ЈУ Народна библиотека „Филип Вишњић“ Бијељина данас је потписала Меморандум о сарадњи и разумијевању са Дјечијим вртићем „Чика Јова Змај“. Оно што је битно нагласити да су наше установе годинама уназад имале добру сарадњу, али нас је пандемија у томе омела и у протекле двије године нисмо имали услове за одржавање свих радионица и културних манифестација везаних за учешће дјеце. Из тих разлога данас смо обновили сарадњу, јер су се стекли услови за то. Ова сарадња је од великог значаја јер ћемо размјењивати искуства и ставове у погледу развоја културе а прије свега дјеца ће развијати добре навике доласка у библиотеку, стицати љубав писаној ријечи и књизи. Сумирајући годину ово је значајан догађај за нашу установу, такође добру сарадњу имали смо са свим вртићима, основним и средњим школама , установама и предузећима са подручја града Бијељина.
 
 
Овом приликом смо уручили захвалнице за све установе које су учестовале у колективном упису. Установа која је ове године уписала највећи број радника је ЈЗУ Болница „Свети Врачеви“ Бијељина, затим ЗЕДП „Електро-Бијељина“ А.Д. Бијељина, ЈЗУ Дом здравља Бијељина, А.Д. „Водовод и канализација“ Бијељина и Казнено-поправни завод Бијељина.
Сарадња коју имамо за свим основним и средњим школама је изузетно добра и значајна за све нас. Све школе са подручја града Бијељина су добиле захвалнице како за учешће у колективном упису тако и за приближавање књиге читаоцу а и за несебичну сарадњу и залагање у свим културним манифестацијама и промоцијама које наша установа организује.
 
 
Послије дугог низа година данас смо додјелили и признање „НАЈ ЧИТAЛАЦ“ за особе које су прочитале највише књига у 2021. години. На Дјечијем одјељењу у категорији предшколаца признање су добили Марија Богичевић, Максим Бадрић и Теодора Лакић а у категорији основношколаца Марта Зорбић, Софија Томић и Теодора Томић. Такође, признања „НАЈ ЧИТАЛАЦ“ смо додијелили и дјеци која похађају Специјалну наставу у ОШ „Вук Караџић“ Бијељина, а то су Душан Чечар, Горан и Зоран Драгић. На Одјељењу за одрасле читаоце у категорији средњошколаца признање је добио Борис Секулић, у категорији студената са истим бројем прочитаних књига признање дијеле студенткиње Ања Каравлах и Оливера Симеуновић, а у категорији осталих грађана признање је добила пензионерка Мира Мићић.
Послије потписивања Меморандума, додјеле захвалница и признања уприличен је коктел за раднике Библиотеке, све званице и медије.
 

 

 

Почетна

О нама

Инфо

Најаве

Издања

Дешавања

Дигитална библиотека

 На врх