Контакт подаци и радно вријемеFind

Наша адреса и основни подаци:

 

Јавна установа Народна библиотека "Филип Вишњић" Бијељина

Трг краља Петра I Карађорђевића 5, 76300 Бијељина

 


Tелефони:
централа +38755205603
директор +38755210721
факс +38755208117
матична служба +38755226540
рачуноводство +38755226541


Мејл адресе:
direktornbfv@gmail.com
sekretarnbfv@gmail.com
newsletternbfv@gmail.com

 

Основни суд Бијељина: Фи. 942/93, МБ:1783033, ЈИБ:4400384180003
Рачун за прикупљање јавних прихода, врста прихода 722591, буџетска организација 0818035

 

Радно вријеме:

 

БИБЛИОТЕКА ОД ПОНЕДЈЕЉКА, 18. МАЈА 2020. ГОДИНЕ РАДИ СА КОРИСНИЦИМА СВАКИ РАДНИ ДАН ОД 7.30 - 18.30 ЧАСОВА.

 

 

Контакт и радно вријеме
  • Региструј се
Serbian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
БИБЛИОТЕКА ОД ПОНЕДЈЕЉКА, 18. МАЈА 2020. ГОДИНЕ РАДИ СА КОРИСНИЦИМА СВАКИ РАДНИ ДАН ОД 7.30 - 18.30 ЧАСОВА.
Мај 2015
ПДФ
Штампа
Ел. пошта

Мартина велика загонетна авантура - Урош Петровић

 

Придружите се Марти у великој загонетној авантури!

Овога пута она ће вас повести на лет балоном до скривеног речног архипелага препуног мистериозних препрека и изазова, непредвидивих ликова и скровитих капија које отварају само тачни одговори на тешко докучиве загонетке.

На том путу зеленокоса девојчица ће стећи опасну, моћну супарницу и у борби са њом морати да завири унутар себе и ту открије једну велику тајну, коју никада раније није успевала да препозна.

Решења се могу читати само помоћу огледала, а неочекивани крај ове књиге, први пут у историји писаног слова, натераће ваш ум да донесе једну одлуку, независно од онога шта свесно желите!

Серијал књига о Марти Смарт вишеструко је награђиван најпрестижнијим признањима из области књижевности за децу и младе и још увек доживљава нова издања и преводе на друге језике.

Свете горе Србије – Небојша Јанковић

 

Ова књига написана је као историјско-путописна монографија.

У четири поглавља којима се књига бави, описане су три Свете Горе. Свака од њих има велики значај у историји српског народа, формирању његове државе и очувању културног и духовног идентитета. У књизи је на ненаметљив начин читаоцу приближена историја, култура  и споменичко наслеђе српског народа. Књига представља својеврстан водич кроз простор и време.

Боже, да л` си ту? Ја сам, Маргарет - Џуди Блум

 

ЈЕДНА ОД НАЈЧИТАНИЈИХ ТИНЕЈЏЕРСКИХ КЊИГА СВИХ ВРЕМЕНА!

Ове године у Маргаретином животу све ће се променити. Управо се преселила из центра Њујорка у предграђе и нестрпљива је да се уклопи у ново друштво које чине другарице Ненси, Гречен и Џејни. Маргарет коначно осећа да припада новој средини тек када оне оформе тајни клуб на чијим састанцима разговарају о личним стварима, као што су дечаци, брусхалтери и прва менструација. Али постоје неке ствари у одрастању о којима је тешко разговарати чак и са својим најбољим другарицама, па Маргарет налази неког другог с ким може да прича.

Боже, да л` си ту? Ја сам, Маргарет. Не могу да дочекам два сата, Боже. Да ли мислиш да ће Филип Лирој хтети да игра са мном? Није да ми се баш толико свиђа као особа, Боже, али је веома згодан. И волела бих да плешем са њим... само једном или двапут. Хвала ти, Боже.

"Џуди Блум је на тачан и духовит начин приказала радости, страхове и несигурност који чине свет девојчице која је на прагу адолесценције."

Publishers Weekly

 

 
 На врх