Контакт подаци и радно вријемеFind

Наша адреса и основни подаци:

 

Јавна установа Народна библиотека "Филип Вишњић" Бијељина

Трг краља Петра I Карађорђевића 5, 76300 Бијељина

 


Tелефони:
централа +38755205603
директор +38755210721
факс +38755208117
матична служба +38755226540
рачуноводство +38755226541


Мејл адресе:
direktor.junbfv@gmail.com
sekretarnbfv@gmail.com
newsletternbfv@gmail.com

studentskanbfv@gmail.com (међубиблиотечка позајмица)
 

Основни суд Бијељина: Фи. 942/93, МБ:1783033, ЈИБ:4400384180003
Рачун за прикупљање јавних прихода, врста прихода 722591, буџетска организација 0818035

 

Радно вријеме:

 

Сваки радни дан од 7:30 - 19:00 часова.
Суботом и недјељом не радимо
Читаоница је отворена сваки радни дан од 8 - 19 часова.

 

Контакт и радно вријеме
  • Региструј се
Дешавања
Понедјељак, 10. мај 2021. године ,,Да читање почне на вријеме" гост Добросав Боб Живковић
ПДФ
Штампа
Ел. пошта

Шести сусрет је за нама у секцији „Креативне конзумације кулутре" најмлађим програмом „Да читање почне на вријеме". ЧитоПородице је кроз авантуре колико је важна подршка у испољавању креативности, колико је тешко и како је стварати за дјецу, те зашто је важно читоцртати на вријеме водио Добросав Боб Живковић. Колико разговарање у цртежу и читање ликовног помаже ослобађању пуног природног потенцијала најмлађих неке су од рукаваца у које смо се завукли како бисмо боље разумјели колико је истински важна читовизуелна комуникација са најмлађима. Али и много више, колико је сва литература за дјецу заправо за одрасле! Избор, слобода, немање граница у отварању могућности, машти само су дјелић истински незаборавног разговора са маестралним Бобом! До наредног сусрета СТВАРАЈТЕ ПОРОДИЧНО ЧИТАЛАЧКО ИСКУСТВО!

 
Уторак, 4. мај 2021. године Одржано књижевно вече са завичајним писцима
ПДФ
Штампа
Ел. пошта

ЈУ Народна библиотека „Филип Вишњић" Бијељина и Књижевни клуб „Јован Дучић" Бијељина организовали су књижевно вече са завичајним писцима. Послије нешто више од годину дана, поново смо у прилици да организујемо књижевно вече, поштујући све мјере и препоруке ЈЗУ Института за јавно здравство Републике Српске.

 
Четвртак, 15. април 2021. године ,,Да читање почне на вријеме" гост Драгана Божић
ПДФ
Штампа
Ел. пошта

Шта је критичко, а шта аутентично читање и како их развијамо као такве, а још важније, како нам ова читања помажу у формирању личности дјетета, говорила је читопородицама на бескрајно занимљивом читодружењу библиотекарка Дјечијег одјељења Градске библиотеке у Новом Саду Драгана Божић. Ауторка програма ,,Безболно читање" још нам је показала колико је читање важно и како нас гради као родитеље. Уз мноштво практичних, мислених, али и шаљивих вјежбица, учинили смо још један корак ближе читању – на вријеме! Захваљујемо ,,Креативном центру" што уз читање летимо! До сљедећег, мајског дружења: створите своје породично читалачко искуство!

 
Петак, 26. март 2021. године ,,Да читање почне на вријеме" гост Јасминка Петровић
ПДФ
Штампа
Ел. пошта

Петак у библиотеци, био је дан за породицу! Гост-сарадник четвртог састанка ,,Да читање почне на вријеме" била је Јасминка Петровић са којом смо размијенили искуства стваралачког и читалачког процеса, која је несебично подијелила "цаке" успјешне читалачке комуникације са дјецом, као и потрагу за "правом мјером" у адресирању одређеним узрастима. Захваљујемо се на "оди" библиотекарима, којима је дала посебан значај у природној везаности између писца, књиге, родитеља и дјеце! Ушли смо у жанровску полифонију коју нам откривају сликовнице, а такође, корисници су имали прилике да прочитају своје бајке у којима је главни јунак њихово дијете, у чему смо истински уживали! ЈУ Народна библиотека ,,Филип Вишњић" - библиотека која брине о породици!

 
ЈУ Народна библиотека "Филип Вишњић" Бијељина, библиотека са највећим бројем активних чланова у Републици Српској!
ПДФ
Штампа
Ел. пошта

Објављени подаци указују на значај бијељинске Библиотеке као установе са дугогодишњим високим стандардима у стручном сегменту пословања. Библиотека у Бијељини je уложила доста напора да правовремено одговори на изазове које је пандемија донијела, чувајући своју основну мисију да у физичком и виртуелном свијету буде на услузи свим љубитељима књиге и свима који траже простор за учење, информисање или културно уздизање.

Библиотека захваљује свим корисницима што су препознали суштинску важност књиге и културе током периода растуће физичке и друштвене дистанце међу грађанима.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Сљедећа стр. > Крај >>

Страна 1 од 18

Почетна

О нама

Инфо

Најаве

Издања

Дешавања

Дигитална библиотека

 На врх