Контакт подаци и радно вријемеFind

Наша адреса и основни подаци:

 

Јавна установа Народна библиотека "Филип Вишњић" Бијељина

Трг краља Петра I Карађорђевића 5, 76300 Бијељина

 


Tелефони:
централа +387(55)205-603
директор +387(55)210-721
факс +387(55)208-117
одјељење завичајне збирке +387(55)226-540
рачуноводство +387(55)226-541


Мејл адресе:
direktor.junbfv@gmail.com
sekretarnbfv@gmail.com
zavicajnanbfv@gmail.com

racunovodstvonbfv@gmail.com
studentskanbfv@gmail.com
medjubibliotecka.pozajmica.nbfv@gmail.com

 

Основни суд Бијељина: Фи. 942/93, МБ:1783033, ЈИБ:4400384180003
Рачун за прикупљање јавних прихода, врста прихода 722591, буџетска организација 0818035

 

Радно вријеме:

 

Сваки радни дан од 7:30 - 19:00 часова.
Суботом и недјељом не радимо
Читаоница је отворена сваки радни дан од 8 - 19 часова.

 

Контакт и радно вријеме
  • Региструј се
Дешавања
Петак, 5. фебруар 2021. године 3К читалиште - разговор о Довлатовим дјелима
ПДФ
Штампа
Ел. пошта

У врло живом разговору о романима ,,Наши", ,,Кофер", ,,Филијала", ,,Странкиња", ,,Пушкинова брда" Сергеја Довлатова, учеснице 3К Читалишта имале су више него интересантно искуство читалачке размјене утисака! Довлатов пише врло сажетим стилом (можда траг историјске друштвене језичке сведености, печата новинарства...), од Естоније до Њујорка, смијемо се језовитим смијехом стварности чији имагинативни простор књижевности уступа мјесто документарности. Човјек чита, чита па опет, на крају, остане глуп, шаљив је Довлатов, чија животна прича остаје роман за себе, а нашим корисницима посвједочава да велика руска књижевност има непрекидну традицију квалитета.

 
ОБАВЈЕШТЕЊЕ - Бесплатан курс француског језика
ПДФ
Штампа
Ел. пошта
 
Петак, 29. јануар 2021. године Одржан други састанак Читалишта Креативне конзумације културе ,,Да читање почне на вријеме"
ПДФ
Штампа
Ел. пошта
Секција „Креативна конзумација културе“ за истраживања и популаризацију читања у свим животним добима својим најмлађим програмом „Да читање почне на вријеме“ наставила је у другом састанку преко Зум платформе, разговор са младим родитељима. Наш задатак и наша одговорност је са досегнемо пуни потенцијал свог потомства, библиотека је ту да ствара нова читалачка искуства! Упознали смо њихове читајуће помоћнике, дали неколико ВАЖНИХ смјерница и стимулација за читање од најраније доби као предуслов цјеложивотног напредовања и читалаца висококвалитетних захтјева, са надом у једнако такве генерације које слиједе! У сусрет Свјетском дану читања наглас: креативно конзумирајте кулутру, до идућег сусрета 26. фебруара на који се можете пријавити путем имејла Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели (у пријави наведите име, презиме, разлог због којег желите да будете дио програма и контакт телефон - пријава је потребна само за прво учествовање).
ЈУ Народна библиотека “Филип Вишњић“ – библиотека која брине о породици!
СТВАРАЈТЕ СВОЈА (ПОРОДИЧНА) ЧИТАЛАЧКА ИСКУСТВА!

 

 
Уторак, 29. децембар 2020. године Одржан први састанак Читалишта Креативне конзумације културе ,,Да читање почне на вријеме"
ПДФ
Штампа
Ел. пошта

Одржан је први састанак Читалишта Креативне конзумације културе ,,Да читање почне на вријеме" у којем су учествовали родитељи дјеце до 36 мјесеци, као и породице које су у ишчекивању новог члана. Разговарали смо о стимулишућем читалачком окружењу, о ритмици говорења, пјевања и читања, о препознавању потреба дјеце, али и родитеља, задали креативне задатке за наредни сусрет и почели теме за које смо одговорни: о читању као животној вјештини, која се гради и на којој се ради. ЈУ Народна библиотека ,,Филип Вишњић" овим програмом активно учествује у том расту. Захваљујемо се свим породицама на учешћу. Стварамо нова читалачка искуства!

 
Уторак, 29. децембар 2020. године Уручени новогодишњи пакетићи ученицима са посебним образовним потребама
ПДФ
Штампа
Ел. пошта

У организацији ЈУ Народна библиотека „Филип Вишњић“ и Далибора Тодоровића, координатора Америчког кутка у Бијељини, ученицима са посебним образовним потребама који похађају Специјалну наставу у ЈУ Основној школи „Вук Караџић“ Бијељина, уручени су новогодишњи пакетићи

 
Страна 33 од 37

Почетна

О нама

Инфо

Најаве

Издања

Дешавања

Дигитална библиотека

 На врх